Kerstdiner 2018
bij Bistro
De Lachende Gans 


Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke Kerst bij Bistro de Lachende Gans!

 3-gangen € 54,50 

4-gangen € 61,50

 


Voorgerechten


Carpaccio | van rosbief met truffelmayonaise | Parmezaan | pijnboompitten 
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.- 

Spaanse Pata Negra | ham met focaccia 
Wijntip: Otazu Premium – D.O. Navarra | per glas € 7.- 

Tartaar van Hollandse garnalen | met avocado, zoetzure komkommer en krokante aardappel 
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.- 

Tataki Tonijn | Gegrilde tonijn, wasabi crunch, nori cracker en wakame 
Wijntip: Grüner Veltliner - Wachau | per glas € 6.50 

Lauwwarme geitenkaassalade | met spek 
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.-  


Tussengerechten


Wild goulashsoep 

Romige kreeftensoep 

Tomatensoep met basilicum 


Hoofdgerechten 


Ossenhaas | van het Hollands wei rund met pepersaus 
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.- 

Hertenbiefstuk | uit het Duitse Moezelgebied 
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.- 

Wildzwijn | procureur 
Wijntip: Primitivo di Manduria - Poderi Angelini | per glas € 7.50 

In roomboter gebakken schol | (geknipt) met ravigotte 
Wijntip: Grüner Veltliner - Wachau | per glas € 6.50 

Gepelde gamba’s | met taugé, Spaanse peper en paksoi 
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.- 


nagerechten

Authentieke crème brûlée | van vanille 

Warme appel yoghurt muffin | met roomijs en slagroom 

Cheesecake van oreo | met ijs 

Roomijs | met tokkelroom, kletskop en slagroom 

Kaasplateau | met diverse overheerlijke internationale kazen 

Wijntip dessert: Glas Muscat de Rivesaltes | per glas € 5.00 
Wijntip kaas: Pedro Ximenez | per glas € 5.-