Specials & Classics
à la carte

Van woensdag t/m zondag serveren wij vanaf 17:00 uur het diner. Ons restaurant is het perfecte decor voor een smakelijke en sfeervol diner. Op onze seizoensgebonden dinerkaart heeft u onder andere de keuze uit een grote diversiteit aan vlees- en visgerechten, met daarnaast een selectie vegetarische gerechten. Heeft u speciale wensen of allergieën dan houden wij daar zorgvuldig rekening mee.

 


Voorgerechten


Carpaccio | van rosbief met truffelmayonaise, Parmezaan en croutons | € 13,-
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.-

Prosciutto | di San Daniele met focaccia | 17,-
Wijntip: Jupiter – Côte du Rhône | per glas € 7.50

Tataki Tonijn | Gegrilde tonijn met wasabi crunch, nori cracker en wakame | € 15.-
Wijntip: Grüner Veltliner - Wachau | per glas € 6.50

Geitenkaassalade | Lauwwarme geitenkaassalade met spek | € 14,-
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.-

Etagère | In drie etages een combinatie van vis & vlees [v.a. 2. pers.] | € 18,-
Wijntip: Pinot Noir – Kris | per glas € 6.-

Kikkerbillen | gebakken in kruidenolie van knoflook en Spaanse peper | € 14,-
Wijntip: Chardonnay – Poderi Angelini per glas € 6,50

Romige waterkerssoep | vegetarisch | € 7,-

Soep van de maand | vegetarisch | € 7,-


Hoofdgerechten vlees

Vleesgerechten naar keuze samen te stellen met:
Peperroomsaus | rode wijnsaus | champignonroomsaus | kruidenboter | ansjovis knoflookolie | mosterdsaus

Ossenhaas van het Hollands wei rund
Lady steak | 175 gram | € 28,-
Gentleman steak | 225 gram | €34,-
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.-

Surf & Turf | Combinatie van gebakken kalfshaas met een pittig gemarineerde gambaspies | €32,-
Wijntip: Pinot Noir – Kris | per glas € 6.-

Hoofdgerecht vlees van de Big Green Egg BBQ
Flat Iron Steak | (250 gram) | € 28.-
Wijntip: Otazu Premium - D.O. Navarra | per glas € 8.- 

Hoofdgerechten worden geserveerd met dagverse groenten, salade en friet


Hoofdgerechten vis

Noordzeetong | verwend in roomboter met ravigotesaus | Dagprijs
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.-

Zalmfilet | Op de huid gebakken zalmfilet met soja ahornsiroop | € 24.-
Wijntip: Grüner Veltliner - Wachau | per glas € 6.50

Gamba's | Sissende gepelde gamba’s met taugé, Spaanse peper en paksoi | € 26,-
Wijntip: Pinot Grigio - La Tunella | per glas € 7.-

Hoofdgerechten worden geserveerd met dagverse groenten, salade en friet


nagerechten

Verse aardbeien | met vanille ijs en slagroom | € 8,-
Wijntip: Glas Muscat de Rivesaltes | per glas € 5.-

Kaasplateau | Internationaal kaasplateau met kletzenbrood en chutney | € 15,-
Wijntip: Pedro Ximenez | per glas € 5.-