Specials & Classics
à la carte

Van woensdag t/m zondag serveren wij vanaf 17:00 uur het diner. Ons restaurant is het perfecte decor voor een smakelijke en sfeervol diner. Op onze seizoensgebonden dinerkaart heeft u onder andere de keuze uit een grote diversiteit aan vlees- en visgerechten, met daarnaast een selectie vegetarische gerechten. Heeft u speciale wensen of allergieën dan houden wij daar zorgvuldig rekening mee.

 


Voorgerechten


Carpaccio | van rosbief, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten | € 13.- 
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.- 

Lauwwarme geitenkaassalade | met spek | € 14.- 
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.- 

Spaanse Pata Negra ham | € 17.- 
Wijntip: Otazu Premium – D.O. Navarra | per glas € 8.- 

Tataki van tonijn | wakame, nori cracker met een schuim van wasabi | € 16,- 
Wijntip: Pinot Grigio Rosato – Monfort (rosé) | per glas € 5.50 

Kikkerbillen gebakken | in een kruidenolie van knoflook en Spaanse peper | € 14,- 
Wijntip: Jordan Inspector - Stellenbosch per glas € 6.50 

Indische katjang idjoe soep | met kip € 7.- 


Hoofdgerechten vlees

Vleesgerechten naar keuze samen te stellen met: 
peperroomsaus | champignonroomsaus | rode wijnsaus | bearnaisesaus | ansjovis knoflookolie | kruidenboter 

Ossenhaas van het Hollands wei rund 
Lady steak | [175 gram] | € 29.- 
Gentleman steak | [225 gram] | € 35.- 
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.- 

Surf & Turf | Kalfshaas met gemarineerde gamba spies | €  32.-
Wijntip: Pinot Noir - Alto Adige | per glas € 6.-


hoofdgerechten vlees van de Big Green Egg BBQ 

Picanha | [het staartstuk van het rund 200 gram] | € 24.- 
Wijntip: Primitivo - Poderi Angelini | per glas € 7.50 

Côte de boeuf | (400 gram) | € 36.- 
Wijntip: Otazu Premium – D.O. Navarra | per glas € 8.- 

Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met dagverse groenten, salade en friet. Meerprijs gebakken aardappels € 3,50


Hoofdgerechten vis

Sissende gepelde gamba’s | met taugé, Spaanse peper en paksoi | € 28.- 
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.- 

Catch of the Day | dagprijs 

Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met dagverse groenten, salade en friet. Meerprijs gebakken aardappels € 3,50


nagerechten

Crème brûlée | van vanille bourbon | € 8.- 
Wijntip: Glas Muscat de Rivesaltes | per glas € 5.- 

Internationaal kaasbordje | met kletzenbrood en chutney | € 12.- 
Wijntip: Pedro Ximenez | per glas € 6.-