Specials & Classics
à la carte

Van woensdag t/m zondag serveren wij vanaf 17:00 uur het diner. Ons restaurant is het perfecte decor voor een smakelijke en sfeervol diner. Op onze seizoensgebonden dinerkaart heeft u onder andere de keuze uit een grote diversiteit aan vlees- en visgerechten, met daarnaast een selectie vegetarische gerechten. Heeft u speciale wensen of allergieën dan houden wij daar zorgvuldig rekening mee.

 


Voorgerechten


Carpaccio | van rosbief met truffelmayonaise, Parmezaan en en pijnboompitten | € 13.- 
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.- 

Lauwwarme geitenkaassalade | met spek | € 14.- 
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.- 

Spaanse Pata Negra ham | met focaccia | € 17.- 
Wijntip: Otazu Premium – D.O. Navarra | per glas € 7.- 

Ganzenleverpaté | met brioche brood, aceto balsamico stroop en rode uiencompote | € 18,- 
Wijntip: Chardonnay - Poderi Angelini | per glas € 5.50 

Tartaar van Hollandse garnalen | met avocado, zoetzure komkommer en krokante aardappel | € 15,- 
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.- 

Tataki Tonijn | Gegrilde tonijn, wasabi crunch, nori cracker en waakse | € 16.- 
Wijntip: Grüner Veltliner - Wachau | per glas € 6.50 

Licht gebonden pompoensoep | [vegetarisch] | € 7.- 


Hoofdgerechten vlees

Vleesgerechten naar keuze samen te stellen met:
Peperroomsaus | rode wijnsaus | champignonroomsaus | kruidenboter | ansjovis knoflookolie | mosterdsaus

Ossenhaas van het Hollands wei rund 
Lady steak | [175 gram] | € 28.- 
Gentleman steak | [225 gram] | € 34.- 
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.- 

Hertenbiefstuk | uit het Duitse Moezelgebied | € 32,- 
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.- 


vlees van de Big Green Egg BBQ 

Flat Iron Steak | (250 gram) | € 28.- 
Wijntip: Otazu Premium – D.O. Navarra | per glas € 7.- 

Wildzwijn procureur | € 24,- 
Wijntip: Primitivo di Manduria - Poderi Angelini | per glas € 7.50 

Hoofdgerechten worden geserveerd met dagverse groenten, salade en friet


Hoofdgerechten vis

Sissende gepelde gamba’s | met taugé, Spaanse peper en paksoi | € 26.- 
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.- 

Catch of the Day | dagprijs 

Hoofdgerechten worden geserveerd met dagverse groenten, salade en friet


nagerechten

Authentieke crème brûlée | van vanille | € 8.- 
Wijntip: Glas Muscat de Rivesaltes | per glas € 5.- 

Vacherin Mont d’Or | (warme zachte kaas uit de Jura) | € 15.- 
Wijntip: Pedro Ximenez | per glas € 5.-