Specials & Classics
à la carte

Van woensdag t/m zondag serveren wij vanaf 17:00 uur het diner. Ons restaurant is het perfecte decor voor een smakelijke en sfeervol diner. Op onze seizoensgebonden dinerkaart heeft u onder andere de keuze uit een grote diversiteit aan vlees- en visgerechten, met daarnaast een selectie vegetarische gerechten. Heeft u speciale wensen of allergieën dan houden wij daar zorgvuldig rekening mee.

 


Voorgerechten


Carpaccio | van rosbief met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten | € 13.-
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.-

Lauwwarme geitenkaassalade | met spek | € 14.-
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.-

Spaanse Pata Negra ham | met focaccia | € 17.-
Wijntip: Otazu Premium – D.O. Navarra | per glas € 8.-

Tataki van zalm | met een salade van wakame, nori cracker en een schuim van wasabi | € 16,-
Wijntip: Pinot Grigio Rosato – Monfort (rosé) | per glas € 5.50

Ravioli ai fungi | met Pata Negra, geroosterd buikspek, Parmezaanse kaas, balsamico stroop en rucola | € 16.- 
Wijntip: Chardonnay - Poderi Angelini | per glas € 6.50

Licht gebonden doperwtensoep | met uitgebakken chorizo en creme fraise | €   7.-


Hoofdgerechten vlees

Vleesgerechten naar keuze samen te stellen met:
peperroomsaus | champignonroomsaus | rode peperjus | bearnaisesaus | ansjovis knoflookolie | kruidenboter

Ossenhaas van het Hollands wei rund 
Lady steak | [175 gram] | € 29.- 
Gentleman steak | [225 gram] | € 35.- 
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.- 

Surf & Turf | Combinatie van gebakken kalfshaas en een gemarineerde gamba spies | €  32.-
Wijntip: Pinot Noir - Alto Adige | per glas € 6.-


hoofdgerechten vlees van de Big Green Egg BBQ 

Runder Bavette | [250 gram] | € 26.-
Wijntip: Otazu Premium – D.O. Navarra | per glas € 8.-

Runder entercote | van het Hollands wei rund [250 gram] | € 29.-
Wijntip: Valpolicella Ripasso – Bennati | per glas € 7.-

Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met dagverse groenten, salade en friet. Meerprijs gebakken aardappels € 3,50


Hoofdgerechten vis

Sissende gepelde gamba’s | met taugé, Spaanse peper en paksoi | € 28.- 
Wijntip: Sancerre – Loire | per glas € 8.- 

Catch of the Day | dagprijs 

Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met dagverse groenten, salade en friet. Meerprijs gebakken aardappels € 3,50


nagerechten

Authentieke crème brûlée | van vanille | € 8.- 
Wijntip: Glas Muscat de Rivesaltes | per glas € 5.- 

Internationaal kaasbordje | met kletzenbrood en chutney | € 12.-
Wijntip: Pedro Ximenez | per glas € 6.-